Televisió | Tots Sants

Dilluns 12 de setembre, a les 00.05, TV3 estrenarà el segon capítol d'”Incidents”, un programa que pretén visibilitzar el talent provinent del millor teatre independent.

La peça de ficció televisiva d’aquesta setmana és “Tots Sants“, una creació de la companyia Sixto Paz.

En Jofre està passant un mal moment. Les circumstàncies en què viu són complexes. No és una persona autònoma, perquè ha perdut la seva tutela legal. Aquest fet desemboca en un cercle viciós de dependència i frustració personal del qual és difícil sortir. Té molt pocs amics i tractar amb ell es fa difícil.

En Manel és de les poques persones que encara el veuen de tant en tant. En Jofre li ha demanat ajuda per fer uns panellets per Tots Sants. En Manel ha acceptat, content de compartir una estona del seu temps amb ell. Però fer panellets, en la situació personal d’en Jofre, no és fàcil.

Guió: Jan Vilanova. Direcció: Pau Roca. Protagonitzada per Dafnis Balduz i Pau Roca.

“Incidents”, una idea original d’Andreu Buenafuente, vol dinamitzar la cultura teatral emergent i adaptar-la a la ficció televisiva utilitzant el millor de cada format. Per fer-ho, converteix l’escena teatral en una ficció televisiva.

Són quatre capítols de quaranta minuts, cada un protagonitzat per una companyia de teatre independent a qui s’encarrega crear una peça de ficció per a la televisió en un sol pla seqüència de 35 minuts.

Cada capítol d’“Incidents” acaba amb un reportatge de cinc minuts sobre la companyia protagonista.

També disponible a la web de TV3 (a la carta).

Informació: CCMA

REPRESENTANT

ELVIRA HERRERA
91 547 58 30 / 636 98 24 77
elvira@elviraherrera.com
www.elviraherrera.com