Teatre | El més bonic que podem fer

Aquesta vegada, Pau dirigeix (junt amb Jan Vilanova) i es puja al escenari amb ‘El més bonic que podem fer‘ acompanyat de Montse Colomé. 

Del 17 de març al 10 d’abril al Centre de les Arts Lliures (Entrades).

Sinopsi:

La Carmen Urondo Ezcurrechea va escapar de dues guerres, va ser tinent de l’exèrcit Roig i va viure la clandestinitat i l’exili. Aquesta obra parla de la vida d’una dona anònima i valenta que travessa el segle XX però, per damunt de tot, és la història d’una àvia explicada pel seu net. La senilitat de la Carmen quan arriba al final dels seus dies suposa un repte per a tota la família, però també una oportunitat. Mentre li costa recordar el dia a dia, la Carmen és capaç de reviure escenes  del seu passat amb molta claredat.

A partir de les preguntes que li generen aquests records, el protagonista arribarà a un taller de constel·lacions familiars a través del qual serà capaç de traçar la història i identitat de la seva família, de la seva àvia i la seva pròpia. Potser ha arribat el moment; potser parlar del que no hem parlat fins ara sigui el més bonic que podem fer.

REPRESENTANT

ELVIRA HERRERA
91 547 58 30 / 636 98 24 77
elvira@elviraherrera.com
www.elviraherrera.com